dimarts, 17 de maig del 2011

Bona acollida al Castellot

Ahir la tarda vam fer el porta a porta al Castellot. D'entrada, donar les gràcies a tothom que ens va obrir la porta i ens va voler escoltar. De fet, van ser moltes les converses amb veïns i veïnes que van voler compartir una estona xerrant amb nosaltres. De tot el que vam parlar, segurament cal destacar la necessitat de millorar el pas entre el Castellot i La Riera. Aquesta reivindicació, que potser inicialment fa uns anys només era d'uns quants, ara s'ha generalitzat, sobretot entre els pares i mares que porten els infants a l'escola i la gent que passeja i voldria tenir una connecció més directe amb La Riera. Molts van reconèixer, que si aquesta connecció fós més fàcil, això potser ajudaria a la integració dels veïns a les activitats que es fan a La Riera.

D'altres punts d'interès van ser la necessitat de tenir més informació del que passa, per exemple, tenir més actualitzada l'única cartellera que hi ha o saber quan es fan els plens municipals. I també vam parlar de la possibilitat d'impulsar a mig termini la construcció d'un centre cívic.
Aquest divendres, a l'acte final de campanya farem un repàs a totes aquestes i d'altres coses que hem anat comentant. Avui dimarts, comencem el porta a porta a La Riera. A les 7 de la tarda serem a la plaça Major i d'aquí anirem fent. Demà continuarem allí on acabem avui.